Automatisering

Steeds meer industriële bedrijven zijn voor een groot deel afhankelijk van machines en automatisering. Door de automatisering van veel taken zijn de machines voor deze bedrijven belangrijker dan ooit. Van Staalduinen technische services is een absolute specialist in onderhoud en het oplossen van storingen van verschillende soorten machines die worden gebruikt in de industrie. Er is voor een bedrijf in de industrie bijna niets zo frustrerend als het niet juist functioneren van apparatuur door een storing of ander probleem. Uiteraard kost dit een bedrijf veel productie en dus ook geld. Ook het opsporen en oplossen van storingen in deze machines behoort tot de specialiteiten van ‘Van Staalduinen technische services’. We zorgen dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen zodat de productie weer kan draaien.

Onderhoud en storingen

Iedere machine is gebaat bij goed en regelmatig onderhoud door een expert. Regelmatig onderhoud zorgt voor blijvende productiviteit en minder kans op problemen zoals storingen. Van Staalduinen technische services is gespecialiseerd in regelmatig onderhoud van allerlei soorten machines. Denk bijvoorbeeld aan etiketteermachines, weegmachines maar ook diverse soorten verpakkingsmachines.

Regelmatig onderhoud door Van Staalduinen technische services zorgt voor hogere productiviteit en een langere levensduur van de machines. Behalve onderhoud van machines zijn wij ook gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van storingen in machines. Wij proberen altijd snel de kern van het probleem op te zoeken en dit probleem vervolgens duurzaam en vlot te verhelpen.

melsec-PLC-van-staalduinen-elektrotechniek

PLC techniek

Van Staalduinen technische services is zeer bedreven in het aanpassen en het opsporen van fouten en storingen in verschillende soorten PLC programma’s. PLC programma’s worden gebruikt voor het aansturen van automatische processen in onder andere fabrieken, bakkerijen, veebedrijven en drukkerijen. Van Staalduinen technische services heeft ervaring met programmeren van PLC programma’s in alle standaard talen zoals Function Block Diagram (FBD), Ladder Diagram (LD), Structured Text (ST), Sequential Function Charts (SFC) en we hebben de kennis van Mitsubishi GX works. Ook voor verschillende problemen met PLC techniek heeft Van Staalduinen technische services dus de oplossing in huis!