Elektrotechniek

Als je op zoek bent naar een installateur ben je bij van Staalduinen technische services aan het juiste adres. We hebben veel ervaring met het veilig installeren van allerlei verschillende soorten installaties.

Wij onderhouden en installeren de elektrotechnische installatie in kantoorgebouwen, industrie en huisinstallaties volgens de huidige richtlijnen.
Onze werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit installatie en aanpassingen in licht-, kracht- en verlichting installaties. Aanpassingen en vernieuwen van groepenkasten en meterkasten.

  • Ontwerp en advies tot installatie van licht en krachtinstallaties voor industrie, tuinbouw en particulieren
  • Het aanleggen van nieuwe installaties
  • Groepenkast vervangen
  • Verlichtingsinstallatie
  • Domotica
  • Netwerk installatie
  • WiFi installatie
  • Elektrische laadpalen
  • Zonne-energie
Fluke van staalduinen elektrotechniek
Groepenkast

Groepenkasten en krachtstroom

Je woning, winkel of een ander pand moet over een aantal basisinstallaties beschikken, voordat deze daadwerkelijk over elektriciteit en licht kunnen beschikken. Het begint bijvoorbeeld al bij een groepenkast. Deze kunnen wij op een veilige manier voor je plaatsen of vernieuwen.
Extra groepen nodig? Wij kunnen extra groepen in de groepenkast of onderverdeling installeren. Alles uiteraard volgens de huidige richtlijnen.
Ook kunnen we je helpen bij het ontwerpen van een nieuwe installatie. Ons advies op dit gebied is natuurlijk geheel vrijblijvend. De installatie van verlichting of bepaalde andere krachtbronnen kun je ook door ons laten doen. We leggen alles op professionele wijze aan zodat jouw pand op de juiste manier wordt verlicht.

Bekijk hier ook eens de website van de fabrikant van onze groepenkasten.

Duurzame energie

Op het gebied van duurzaamheid hebben we jou ook veel te bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen op jouw pand, zodat je in het gebouw kunt beschikken over duurzaam opgewekte energie.
Qua verlichting bieden wij verschillende type ledverlichting aan. Led lampen gaan een stuk langer mee dan spaar- of gloeilampen. Ook is ledverlichting beter voor het milieu doordat het stroomverbruik aanzienlijk minder is.
Bij domotica kun je bijvoorbeeld denken aan slimme thermostaten, koelkasten, lampen, enzovoorts. Het woordje slim geeft aan dat deze apparaten kunnen worden verbonden met wifi, zodat ze over meer mogelijkheden beschikken. Met jouw telefoon of tablet kun je dan bijvoorbeeld het licht of de temperatuur aanpassen.
Als je een eigen laadpaal wilt bij je thuis of op het werkt kunnen wij deze voor je installeren. Het opladen van een elektrisch auto via een speciale laadpaal is veiliger en sneller dan via een stopcontact.
Als het gaat om verduurzamen van gebouwen denkt Van Staalduinen technische services graag met je mee.

Laadpaal

Van Staalduinen technische services is al jaren gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Wij leveren en installeren aan zowel bedrijven als particulieren. Je profiteert van onze uitgebreide kennis en onze aantrekkelijke prijzen.
Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Wil je meer informatie over onze onze diensten, of ben je ook geïnteresseerd in onze alarmsystemen of camerabewaking? Neem dan gerust contact met ons op.