Inbraakbeveiliging

Ieder jaar vinden er in ons land ongeveer 65.000 inbraken plaats. Dit komt neer op ongeveer 180 inbraken per dag. Ongeveer een derde van al deze inbraken mislukt. Dit houdt in dat de inbreker uiteindelijk het pand niet weet binnen te dringen. Vaak heeft deze ‘mislukking’ met de inbraakbeveiliging te maken. Bij inbraakbeveiliging kun je denken aan goede sloten en stevige ramen en deuren. Maar er zijn natuurlijk ook verschillende typen elektronische inbraakbeveiliging beschikbaar, bij van Staalduinen elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van elektronische inbraakbeveiliging om insluiping, inbraak en diefstal tegen te gaan. Wanneer je een systeem door van Staalduinen technische services laat plaatsen, ben je zeker van betrouwbare en degelijke inbraakbeveiliging. We onderhouden en installeren complete inbraakbeveiliging systemen voor woningen kantoren en bedrijfspanden.

AXHub codebedienpaneel

Hikvision AXHub inbraakbeveiliging

Het Hikvision AXHub inbraakbeveiliging systeem is een compleet systeem wat bediend kan worden via een paneel aan de muur maar ook via de handige smartphone app. Het systeem kan uitgebreid worden met camera’s. Wanneer je van huis bent zal je direct op de hoogte worden gebracht als er iemand ongewenst jouw woning of pand binnenkomt. Dit systeem zorgt voor een rustig gevoel als je ’s nachts gaan slapen, maar ook wanneer je van huis bent.

Ook al ben je zelf niet thuis, je hebt toch volledige controle over wat er in jouw huis gebeurt. De sensoren van het Hikvision AXHub systeem zijn speciaal ingericht om vals alarm te voorkomen. Het alarmsysteem zal bijvoorbeeld niet geactiveerd worden wanneer een huisdier in de woning aanwezig is.

Meldingen en compatibiliteit

Er zijn verschillende mogelijkheden om meldingen van het AXHub systeem te ontvangen. De meest gangbare manier is door middel van de Hik-Connect app. In deze app zal je de realtime videobeelden ontvangen van wat er zich in jouw huis afspeelt. Maar ook via SMS en e-mail kun je een waarschuwing van het Hikvision AXHub systeem ontvangen. De melding via de app zal bestaan uit beelden van het camerasysteem. Tenslotte is er de mogelijkheid tot een melding per telefoon, sms en door middel van een direct melding naar de meldkamer.

Het Hikvision AXHub systeem is verder compatibel met allerlei draadloze producten zoals een afstandsbediening en melders. Ook zijn er sirenes en magneetcontacten voor ramen en deuren op het alarmsysteem aan te sluiten. Ook andere technische detectoren voor bijvoorbeeld rook, water en gas zijn op het systeem aan te sluiten. Het AXHub inbraaksysteem is al met al zo uitgebreid te maken als je zelf wilt. Van Staalduinen technische services helpt graag met advies en het uiteindelijk installeren van dit systeem.

hikvision AXHub Pir

Van Staalduinen technische services is al jaren gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van inbraak beveiliging systemen. Wij leveren en installeren aan zowel bedrijven als particulieren. Je profiteert van onze uitgebreide kennis en onze aantrekkelijke prijzen.
Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Wil je meer informatie over onze inbraakbeveiliging diensten, of ben je ook geïnteresseerd in onze camerabeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op.

Houd overal je woning of bedrijf in de gaten met de Hik-Connect app voor smartphone en tablet

  • Meldingen en gebeurtenissen via de app.
  • Live-videobeelden ontvangen van de alarmgebeurtenis.
  • Snapshots en videobeelden vastleggen.
  • Het alarmsysteem beheren en bedienen.
alarm van staalduinen elektrotechniek

De voordelen van onze inbraakbeveiliging