Zonnepanelen

Duurzame energie is de laatste jaren een populair gespreksonderwerp. Steeds meer mensen beseffen dat er de komende jaren iets moet gebeuren om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen en het broeikaseffect tegen te gaan. De afgelopen jaren hebben verschillende landen afspraken gemaakt om de transitie naar duurzame energie te gaan maken. Maar ook jij zelf kunt natuurlijk iets doen om duurzamer te gaan leven. Zo kun je natuurlijk jouw eigen stroom opwekken door zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. De prijs van zonnepanelen is de laatste jaren sterk gedaald, dus dit is een ideaal moment om jouw eigen huis of pand aan een energietransitie te onderwerpen. Dit maakt jouw huis of pand niet alleen duurzamer, de investering in zonnepanelen zal zich zeker ook terugverdienen. Van Staalduinen elektrotechniek helpt je graag wanneer jij zonnepanelen wilt laten plaatsen. Wij geven advies over de mogelijkheden met betrekking tot zonnepanelen op je woning of pand. En vervolgens zorgen we voor de levering en installatie van deze zonnepanelen.

PV omvormers

De zonnepanelen op je dak absorberen zonlicht in de vorm van gelijkstroom (DC). Een omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom (AC) wat je weer kunt gebruiken in het normale elektriciteitsnet.

Wij maken vooral gebruik van de producten van Enphase voor meer informatie over deze producten kun je kijken op de website van Enphase.

Monitoring

Om te kijken wat het complete zonnepanelen systeem opbrengt aan stroom kunnen we een systeem installeren welke dit registreert. Hiermee kan er via een app of website per paneel bekeken worden wat de opbrengsten zijn. Mocht er een storing of een defect zijn in een paneel of omvormer is dit eenvoudig te zien.

Subsidie

Via de belastingdienst is de BTW over zonnepanelen terug te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Milieucentraal.

Van Staalduinen elektrotechniek is al jaren gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Wij leveren en installeren aan zowel bedrijven als particulieren. Je profiteert van onze uitgebreide kennis en onze aantrekkelijke prijzen.
Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Wil je meer informatie over onze onze diensten, of ben je ook geïnteresseerd in onze alarmsystemen of camerabewaking? Neem dan gerust contact met ons op.