Service en storingen

Je kunt bij van Staalduinen elektrotechniek terecht voor het uitvoeren van storingen, reparaties en onderhoud aan machines, installaties en apparatuur.
Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het opsporen van complexe storingen van mechanische, elektrische, pneumatische en besturingstechnische aard.
Wij hebben ruime ervaring in mechatronica en elektrotechniek.

Onderhoud en revisies

Iedere machine is gebaat bij goed en regelmatig onderhoud. Regelmatig onderhoud zorgt voor blijvende productiviteit en minder kans op problemen zoals storingen.
Wij onderhouden en reviseren machines in o.a. de industriële automatisering en in de tuinbouw. Zowel in de sierteelt als de groenteteelt.
Denk bijvoorbeeld aan etiketteermachines, weegmachines maar ook diverse soorten verpakkingsmachines.
Regelmatig onderhoud door Van Staalduinen elektrotechniek zorgt voor hogere productiviteit en een langere levensduur van de machines.

technische dienst
Storingen

Storingen

Behalve onderhoud van machines zijn wij ook veel actief in het opsporen en verhelpen van storingen in machines. Wij proberen altijd snel de kern van het probleem op te zoeken en dit probleem vervolgens duurzaam en vlot te verhelpen.
We lokaliseren en analyseren complexe storingen en problemen aan de productielijnen en verpakkingsmachines.

Voedingsmiddelenindustrie

Wij hebben ruime ervaring met het werken in de voedingsmiddelenindustrie. We zijn bekend met de regelgeving en eisen die hierbij komen kijken.

Technische dienst

Ook voor het aansturen, ondersteunen en begeleiden van een technische dienst ben je bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om het opzetten van een technische dienst of het tijdelijk invullen van personeel door vakanties of verzuim van personeel, wij zullen altijd een passende oplossing zoeken om stilstand te voorkomen.
Bij het inrichten van een technische dienst zorgen wij voor het uitzetten van vervolgacties voor de reparaties die zijn gedaan om de storingen structureel te voorkomen. En we inspecteren en verbeteren de technische staat van de productielijnen en machines.

Van slijptol tot laptop

Of het nu gaat om mechanische werkzaamheden zoals het vervangen van motoren, kettingen of lagers of het uitzoeken van complexe storingen in PLC programma’s. We zorgen ervoor dat de juiste kennis aanwezig is.
We hebben ruimte kennis van meet & regeltechniek, besturingstechniek, software en elektronicacomponenten.

PLC techniek
melsec-PLC-van-staalduinen-elektrotechniek

PLC techniek

Van Staalduinen elektrotechniek is zeer bedreven in het aanpassen en het opsporen van fouten en storingen in verschillende soorten PLC programma’s. PLC programma’s worden gebruikt voor het aansturen van automatische processen in onder andere fabrieken, bakkerijen, veebedrijven en drukkerijen. Van Staalduinen elektrotechniek heeft ervaring met programmeren van PLC programma’s in alle standaard talen zoals Function Block Diagram (FBD), Ladder Diagram (LD), Structured Text (ST), Sequential Function Charts (SFC) en we hebben de kennis van Mitsubishi GX works. Ook voor verschillende problemen met PLC techniek heeft Van Staalduinen elektrotechniek dus de oplossing in huis!

Voor vragen of storingen kun je contact met ons opnemen via dit formulier, e-mail of telefoon.

[recaptcha]